Η ιστοσελίδα GReenliving.gr τιμήθηκε με το βραβείο περιβαλλοντικής ευαισθησίας ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2018 στην κατηγορία δικτυακού τόπου για την προώθηση φιλοπεριβαλλοντικών συνηθειών και νέου τρόπου ζωής.

Τα Βραβεία Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ είναι ένας Θεσμός που καθιερώθηκε από τον Εθελοντικό Οργανισμό ECOCITY, ο οποίος επιδιώκει να συμβάλλει στην προβολή και στην αναγνώριση της έμπρακτης περιβαλλοντικής ευαισθησίας των Οργανισμών της Πολιτείας, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των Επιχειρήσεων, των Επιστημονικών και Ερευνητικών Ιδρυμάτων και των Μέσων Ενημέρωσης. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το oikopolisawards.gr

Η ιδέα του GReen Living, ή αλλιώς μιας οικολογικής στάσης ζωής, ξεκίνησε μέσα από την ανάγκη μου να επικοινωνήσω ένα διαφορετικό τρόπο ζωής και καθημερινότητας στην χώρα μας. Σε ένα μήνα κλείνουμε ένα χρόνο και αυτό το βραβείο μου δίνει δύναμη και αισιοδοξία για το μέλλον.

Ευχαριστώ την οργανωτική επιτροπή που τίμησε το GReen Living με αυτό το βραβείο. Ευχαριστώ όλους από καρδιάς που είστε κομμάτι αυτής της προσπάθειας και ιδιαιτέρα τους φίλους μου που στηρίζουν ασταμάτητα το GReen Living και τις ιδέες μου από την πρώτη στιγμή!

Φ.

Close