Το ECOCITY, για 17 η χρονιά, οργανώνει το ECOCAMP 2020, πρόγραμμα θεματικής κατασκήνωσης νέων και εφήβων με εστίαση την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση και αγωγή.

Από τις 16 έως 30 Αυγούστου 2020, στη Ροδέα Καλαβρύτων, οι συμμετέχοντες θα απολαύσουν την Φύση του Χελμού, θα γνωρίσουν και θα αναγνωρίσουν με βιωματικό τρόπο τη μοναδικότητα της ελληνικής παράδοσης.

Οι δραστηριότητες που θα παρακολουθήσουν σχετίζονται με το Περιβάλλον, με τη Φύση και

την παράδοση, ενώ είναι εμπλουτισμένες από το δεσμό της Ελληνικής Μυθολογίας με τη Φύση.

Το πρόγραμμα του ECOCAMP προσφέρει την ευκαιρία στα παιδιά και τους εφήβους να ενημερωθούν και να ευαισθητοποιηθούν σε οικολογικά θέματα ενώ παράλληλα, μέσα από την εκπαίδευση επιδιώκεται να κατανοήσουν την ανάγκη σεβασμού της σπάνιας βιοποικιλότητας της χώρας μας. Το πρόγραμμα περιέχει βιωματικές δράσεις και εμπειρίες που ενισχύουν την ομαδικότητα και την ευγενή άμιλλα. Τα κύρια σημεία των δράσεων περιλαμβάνουν θεματικές όπως:

Βοτανα & αρωματικα φυτα της Πελοποννήσου, Ανοιχτή φάρμα – από το χωράφι στο τραπέζι, Διαβίωση στη φύση, Ορειβασία – πεζοπορία – ποδήλατο βουνού, Προστασία του δάσους, Τα αποτελέσματα της αστυφιλίας, Προστασία νερού

Η αυστηρή τήρηση του επίσημου πρωτοκόλλου ασφάλειας για την πανδημία τηρείται με υπευθυνότητα και πληρότητα. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί προτεραιότητα (λέξεις 195).

Πληροφορίες –συμμετοχές στο 210- 6196757 ή info@ecocity.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!

Close