Η Billie Eilish οργανώνει οικολογική περιοδεία “Green Tour” για το 2020

Η 17χρονη Billie Elish ανακοίνωσε ότι η παγκόσμια περιοδεία της για το 2020 θα ενεργήσει συνειδητά ενάντια στην υπερθέρμανση του πλανήτη. Η καλλιτέχνης που γεννήθηκε στο Λος Άντζελες, με σχεδόν 40 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram, αποκάλυψε στον Jimmy Fallon πριν από λίγες ημέρες ότι η περιοδεία της « Where do we go – πού πάμε» έχει στόχο να είναι «όσο το δυνατόν πιο οικολογική», εξηγώντας ότι συνεργάζεται με τον μη κερδοσκοπικό όμιλο Reverb για να το πετύχει αυτό.

Πιο συγκεκριμένα στην περιοδεία του 2020, που θα ξεκινήσει τον ερχόμενο Μάρτιο, δεν θα επιτρέπονται πλαστικά καλαμάκια, οι θαυμαστές θα πρέπει να φέρουν τα δικά τους μπουκάλια νερού και θα υπάρχουν παντού κάδοι ανακύκλωσης.

Κάθε χώρος στην περιοδεία της Eilish θα φιλοξενήσει επίσης ένα οικολογικό χωριό «Billie Eilish Eco-Village», έναν χώρο όπου οι οπαδοί μπορούν να ενημερωθούν για την κλιματική κρίση και τι μπορούν να κάνουν γι’ αυτό.

Η εμφάνισή της στον Jimmy Fallon συνοδευτικέ από ένα βίντεο, όπου η Billie εμφανίζεται μαζί με τον ηθοποιό Woody Harrelson, μιλώντας σοβαρά για τις ζημιές που προκαλούμε στον πλανήτη. Αρχίζει λέγοντας, “η γη μας θερμαίνεται και οι ωκεανοί μας ανεβαίνουν. Δεν μπορούμε να αφήσουμε να συμβεί κάτι τέτοιο. “

“Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο βγαίνουν στους δρόμους για την κλιματική απεργία, απαιτώντας από τους ηγέτες μας να ακούνε την επιστήμη και να ενεργήσουν”, ενθαρρύνει το ακροατήριό της να κάνει τα πάντα για να κάνει τη διαφορά. Για παράδειγμα, « να κόψουμε το κρέας και τα γαλακτοκομικά προϊόντα από τη διατροφή μας και να μειώσουμε τη χρήση των πλαστικών».

Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!

Founder-Chief Editor | Environmental Scientist, MSc
Close
EnglishGreekSpanish