Η Billie Eilish τραγουδάει για τη κλιματική κρίση στο νέο της single «all the good girls go to hell»

Η Billie Eilish βγάζει φτερά και πέφτει από τον ουρανό στο βιντεοκλίπ για το τελευταίο single “Όλα τα καλά κορίτσια πηγαίνουν στην κόλαση”.

Στον βιντεοκλίπ η EiLish, βγάζει φτερά και πέφτει στην γη σαν έκπτωτος άγγελος, όταν προσγειώνεται στη Γη, βρίσκεται μέσα σε μια πετρελαιοκηλίδα, τότε τα άσπρα φτερά και στολή της καλύπτονται με πετρέλαιο.

Το τραγούδι αναφέρετε στο ότι ακόμα και τα καλά κορίτσια που παλεύουν για την κλιματική αλλαγή θα πάνε στην “κόλαση” γιατί ο “παράδεισος” (γη) δεν θα υπάρχει πια.

Στίχοι όπως:

“And once the water starts to rise and heaven’s out of sight/Και μόλις το νερό υψωθεί και ο παράδεισος δεν θα φαίνεται πια”,

“Man is such a fool why are we saving him?/Ο άνθρωπος είναι τόσο χαζός γιατί να τον σώσουμε;”, θέλουν να τονίζουν το πρόβλημα της κλιματικής κρίσης.

Το τραγούδι και το βίντεο αποτελούν μέρος ενός μεγαλύτερου μηνύματος από την Eilish για την Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για την Κλιματική Αλλαγή, που θα διεξαχθεί στις 23 Σεπτεμβρίου. Το μήνυμά της είναι “Αυτή τη στιγμή υπάρχουν εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο που ικετεύουν τους ηγέτες να δώσουν προσοχή”, έγραψε στο Instagram. “Η γη μας θερμαίνεται με έναν πρωτοφανή ρυθμό, λιώνουν οι πάγοι, η στάθμη της θάλασσας ανεβαίνει, η άγρια ​​ζωή μας δηλητηριάζεται και τα δάση μας καίγονται. Στις 23 Σεπτεμβρίου, ο ΟΗΕ θα φιλοξενήσει τη Διάσκεψη Κορυφής για το Κλίμα του 2019 για να συζητήσει πως να αντιμετωπίσει αυτά τα ζητήματα. Το ρολόι χτυπά. Την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου και την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου μπορείτε να ακούσετε τη φωνή σας. Βγείτε στους δρόμους. #climatestrike “

Δείτε το βίντεο:

Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!

Founder-Chief Editor | Environmental Scientist, MSc
Close