Παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες για το μεγαλύτερο μωσαϊκό από ανακυκλώσιμα υλικά στην Αθήνα

To Connect Athens είναι το πρώτο ολοκληρωμένο κέντρο νέων στη Αττική, όπου άτομα ηλικίας 16 έως 30 ετών έχουν την δυνατότητα να αξιοποιούν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους συμμετέχοντας σε ομαδικές δραστηριότητες αλλά και να αναπτύσσουν τις δεξιότητές τους μέσω εκπαιδευτικών προγραμμάτων και ατομικής συμβουλευτικής. To Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018, 5.000 στις 8.30 το πρωί συγκεντρώθηκαν στο προαύλιο χώρο του Παναθηναϊκού σταδίου και κατάφεραν να σπάσουν το ρεκόρ Γκίνες καλύπτοντας μια έκταση 357,5 τ.μ.

Χρησιμοποίησαν ανακυκλώσιμα υλικά χρώματος άσπρο και μαύρο σχηματίζοντας την λέξη ¨Connect Athens¨, και κατάφεραν μέσω της ομαδικής προσπάθειας και συνεργασίας να σπάσουν το ρεκόρ Γκίνες και να γράψουν ιστορία!Το εγχείρημα τελείωσε στις 5.30 το απόγευμα και βιντεοσκοπήθηκε παρουσία μηχανικού και 6 μαρτύρων όπως επιβάλει η αρμόδια επιτροπή των ρεκόρ Γκίνες.

Με την προσπάθεια αυτή οι συμμετέχοντες κατάφεραν να δείξουν στα νέα παιδιά και να τους φέρουν πιο κοντά την έννοια της ανακύκλωσης. Σε λίγες εβδομάδες θα δημιουργηθεί ένα νέο κομμάτι της Connect στην Φιλαδέλφεια και στην συνέχεια σε άλλα μέρη της Ελλάδος.

There is art in you,

Christina

Φωτογραφίες και περισσότερες πληροφορίες στο Connect Athens

#news

Founder-Chief Editor | Environmental Scientist, MSc
Close
EnglishGreekSpanish